Squalomail in Mailerlite primerjava - Email marketing

E-mail marketing: MailerLite in SqualoMail?

Izbirate med orodji za marketinško komunikacijo in niste prepričani, katero izbrati? Predstavljam vam Squalimail in Mailerlite.

MAILERLITE

Gre za orodje za e-poštni marketing litovskega porekla, ki ima sedež v San Franciscu in deluje že od leta 2010. Sprva se je promoviralo kot dobra in predvsem cenejša alternativa MailChimp-u. Ima vse pomembnejše funkcionalnosti kot so baze in segmentacije, email avtomatizacije, obrazci in pop-upi, bogat in praktičen grafični vmesnik za oblikovanje email sporočil, možnost A/B testiranja emailov po zadevi in vsebini. Izbirate lahko med kar nekaj predlogami, ki so že pripravljene. Omogočajo dobro podporo uporabnikom prek klepetalnega obrazca na strani.

SQUALOMAIL

Gre za slovenskega ponudnika SqualoMail – omogočajo tudi napredne avtomatizacije, integracije z zalednimi sistemi, trgovino itd., slovensko podporo… Programska rešitev je z več vidikov primerliva s Mailerlite (mogoče le nekaj funkcij manj). Zamimiva je predvsem z vidika, ker omogoča izvajanje email kampanj in SMS kampanje znotraj enega orodja/ponudnika, omogoča tudi še sms avtomatizacijo sporočil, ugodnejša pa je iz cenovnega vidika – cena mesečnega zakupa bi za velikost baz okrog 100.000 prejemnikov bi bila nekje 59€+ddv, pri MailerLite bi za primerljivo bazo odšteli približno 315€.